De beste PV systemen voor installateurs

Vroeger

Energy Team is in het verleden opgericht als montagebedrijf voor grootschalige PV projecten. Met meerdere teams werd dagelijks door het hele land gewerkt aan de verschillende systemen. In die vorm hebben we veel ervaring opgedaan met het realiseren van grootschalige projecten op het gebied van PV installaties. Vanuit deze ervaringen zijn wij ons de afgelopen jaren gaan richten op het uitdenken van innovatieve manieren om de zonnepanelen sneller en makkelijker te kunnen leggen. Daaruit is ons concept van modulaire PV systemen gegroeid.

Nu

Energy Team speelt m.b.v. het modulesysteem in op de toegenomen regelgeving en de krapte op de arbeidsmarkt. Wij zijn erop gericht om u als opdrachtgever een maatwerkoplossing te bieden voor de knelpunten waar u tegenaan loopt. Vandaar dat wij verschillende leveringsopties aanbieden, zodat u kunt kiezen wat bij u past. Ons kantoor is gevestigd in Lunteren. De assemblagehal bevindt zich in Kootwijkerbroek. Deze centrale plaatsen bieden ons de mogelijkheid om heel Nederland te kunnen bedienen. Service, kwaliteit en veiligheid staan daarbij centraal.

Samenwerken met
ENERGY TEAM

Wij leveren prefab PV modules, waarmee wij u als aannemer of installateur ontzorgen voor zover u wilt. Neem vrijblijvend contact op, of vraag direct een offerte op voor realisatie van uw PV-project.

Contact

Dienstverlening