Innovatieve oplossingen,
hoge kwaliteit

Energy Team levert volledig geassembleerde PV modules voor alle soorten schuine daken. Deze modulaire systemen zijn door onszelf ontwikkeld en getest. Daarom kunnen wij u garanderen dat onze kwaliteit en service van een hoog niveau zijn.

Wij bieden onze diensten aan aan partijen die zich bezighouden met de verkoop van complete PV-installaties, inclusief montage. Onze focus ligt daarbij op projecten vanaf 100 panelen. Neem voor kleinere projecten echter ook gerust contact op.

Dienstverlening

Dienstverleningsopties toegelicht

1. ASSEMBLAGE

De PV modules worden geassembleerd in onze productiehal in Kootwijkerbroek.

De bekabeling wordt per module netjes en strak opgebonden. Hiermee voorkomen wij dat de bekabeling na montage het dakvlak kan raken. Hierbij wordt de inductielus zo klein mogelijk gehouden. Zo wordt het eenvoudig om een Scope12 goedkeuring te krijgen.

2. TRANSPORT

De geassembleerde PV modules worden klaargezet op transportbokken. Deze transportbokken zijn te te vervoeren per vrachtwagen en te tillen met heftruck en kraan.

Wanneer u wilt, leveren wij de transportbokken met modules af op de projectlocatie. Het staat u ook vrij de modules zelf op te halen.

3. MONTAGE

De modules worden geplaatst m.b.v. een kraan.

Doordat een module tot wel 11 zonnepanelen bevat, ligt de montagesnelheid hoog. Dit levert een aanzienlijke tijdsbesparing op. Daarnaast is het modulair leggen fysiek minder belastend voor het montagepersoneel.

Als u wilt, leveren wij uw project Turn key op.

Werkwijze Energy Team

De kwaliteit en het type van een dak is bepalend voor het soort montagesysteem. Ons modulaire systeem is geschikt voor schuine daken, waarbij de voordelen van de PV modules het grootst zijn bij toepassing op sandwichpanelen.

Voor sandwichdaken hebben wij namelijk een nieuw montagesysteem ontwikkeld. Hierbij hoeft niet eerst de gehele onderconstructie op het dak te worden bevestigd. Een aanslagprofiel op de onderste lijn volstaat. Dit versnelt de legtijd verder. Zo profiteert u nog meer van ons modulaire systeem.

De opdrachtgever is verantwoordelijk voor het aanleveren van de zonnepanelen en toebehoren op onze productielocatie. Energy Team verzorgt de assemblage van de modules. Verdere zaken worden n.a.v. de offerteaanvraag besproken.

Samenwerken met
ENERGY TEAM

Wij leveren prefab PV modules, waarmee wij u als aannemer of installateur ontzorgen voor zover u wilt. Neem vrijblijvend contact op, of vraag direct een offerte op voor realisatie van uw PV-project.

Contact

ONZE PROJECTEN

Alle projecten